11/4/09

Nous senyals de trànsit

A Balsareny, innovadors com som en la gran majoria de coses, hem aplicat la nova senyalització vertical que s'aplicarà per tot Catalunya durant tot l'any.

Com podeu veure, la innovació no té limits. El pas de les persones amb carros o amb cotxets és, simplement, impossible, i el pas d'una persona sola té el hàndicap de fer-ho sense topar amb el canto viu de ferro que sobresurt cap a dins (no podria sortir cap a fora? No, perquè així no molestaria!).

Només cal avisar els de l'empresa que s'encarreguen de la jardineria del pòble que hi posin alguna floreta o una mica de gespa, que s'hi puguin pixar els gossos, que només amb terra no els agrada.

Per cert, la senyal es troba anant cap el pavelló, a la cruïlla del carrer Bruc amb el carrer Coromina. Visiteu-la; és la primera d'un munt que s'aniran escampant arreu del país. Aquí, com sempre, en som els pioners.

Com algú deia en el Sarment: Balsareny, per les xapusses, SOM-HI!!!

1 comentari:

Josep ha dit...

Hola amic¡
Si he trigat tant en contestar-te ha estat perquè fins ara no he sortit de l'hospital.
Res, una tonteria, només ha estat un trencament de banyes , contra aquesta estupida senyal. Al queixar-me a les autoritats pertinents m'han dit que pensan posar un altra igual per a avisar que la primera és molt perillosa
Una abraçada.