27/4/09

Festa Major Reload

Bé, m'he d'empassar les paraules de l'anterior entrada. Al final només foren quatre gotes amb mala llet que van remullar la jornada del diumenge al matí. Gràcies a Déu, la resta dels dies va fer bon temps. La gent va poder assistir als actes programats (excepte a l'enlairament del globus del dilluns, que crec que queda pospossat al diumenge que ve), i, el que és més important, els paletes van poder seguir amb la seva tradició dels últims anys, de passar-se la festa local pel sac de Portland i seguir treballant com si res. Gràcies constructors per ser així! Sort a vosaltres i a la vostra prepotència que farà que Balceringia sigui cada vegada més gran! Ja ens veu atavalar fa un any amb el vostre maleït martillo picón durant una jornada de Sant Marc, fent gran aquell forat inútil i ple d'aigua que hi ha al costat dels pisos del Morros, i ara heu seguit amb els pisos de davant de Cal Borrelles.

2 comentaris:

Susi ha dit...

Hola Maurici!
No t'enfadis amb la gent que treballa! estan tan contents de poder treballar en aquests temps de crisi que gairebé se'ls pot perdonar que no sàpiguen que aquí és festa Major!
Una abraçada!
Susi

Maurici del Pla de Calaf ha dit...

Hola Maria Jesús, es un plaer que hagis pujat fins al Pla de Calaf a deixar un comentari.

En part tens raó... però crec que el gremi de la construcció ja ha fet suficients calés com per haver de treballar un dia de festa local. I precissament els causants de la crisi han estat ells mateixos.
I alerta que estic parlant dels empresaris, en cap cas dels treballadors, que bastant tenen amb lo seu els pobres.